Poster Samen zorgen voor elkaar

Deze week (van 10 – 16 juni 2024) vindt de week van de Infant Mental Health plaats. In samenwerking met verschillende partners zetten we graag de geestelijke gezondheidszorg voor de allerkleinsten en hun ouders in de kijker. Ben je benieuwd hoe jij als hulpverlener deze week kan ondersteunen? Meer informatie vind je hier: https://www.waimh-vlaanderen.be/nl/de-week-van-de-imh/week-van-de-imh-2024

Graag uiten we een oprechte DANKJEWEL aan alle zorgverleners die dag in dag uit klaar staan voor de allerkleinste ukjes van onze samenleving en hun prille gezinsnestjes. Ze investeren dagelijks om hen de liefde, warmte en zorg te geven die ze nodig hebben. Ze verdienen het dan ook om zelf mee gedragen te worden door een stevig nest om hen heen.  Zorgen doen we samen, met elkaar en ook voor elkaar!

Samen een koffie drinken, hulp vragen aan elkaar, uitreiken naar een collega en durven praten over wat je raakt of meemaakt, … Allemaal manieren om een warm nest voor elkaar te zijn! 

Heb jij ook nog een waardevolle tip voor een collega? Deel deze dan via social media met #samenzorgenvoorelkaar#weekvandeIMH

Hang deze poster op in jullie teamlokaal, keuken, … en ga samen met je team in gesprek hoe jullie trachten te zorgen voor elkaar!