Niet stigmatiserend screenen naar psychosociale kwetsbaarheden

Praktisch

 In deze opleiding ligt de focus op gesprekstechnieken in het bevragen van psychosociale kwetsbaarheid, en het omgaan met de gevoelige informatie waarmee je in contact komt. 

Startdatum: 6 november 2023

Organisatie: Born in Belgium

Duur: 1 dag

Doelgroep: De opleiding “Niet stigmatiserend screenen naar psychosociale kwetsbaarheden” is gericht op (toekomstige) gebruikers van het platform Born in Belgium Professionals. 

Onderwijstaal: Nederlands

Kostprijs: gratis

Toelichting

De opleiding “Niet stigmatiserend screenen naar psychosociale kwetsbaarheden” is gericht op (toekomstige) gebruikers van het platform Born in Belgium Professionals. In deze opleiding ligt de focus op gesprekstechnieken in het bevragen van psychosociale kwetsbaarheid, en het omgaan met de gevoelige informatie waarmee je in contact komt.

De opleiding is niet verplicht, maar wordt sterk aangeraden omdat deze specifiek gericht is op het platform Born in Belgium Professionals. Ze wordt regelmatig georganiseerd, duurt een hele dag en is gratis. Wil je graag een opleiding in jouw buurt krijgen, dan is dat mogelijk vanaf 15 deelnemers, met de mogelijkheid dat ook andere professionals uit de buurt aansluiten. De opleiding is bedoeld voor wie partner is van het project.

Schrijf je in!
Nog wat meer info nodig of meteen inschrijven?
Inschrijven